Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Me gusta Lavand!

Door Angelique op 05.11.2011

Het kledingmerk Lavand zullen de die-hard fashionista’s onder ons wel al kennen en dragen offcourse. Voor diegenen die nog niet op de hoogte zijn van deze Spaanse furie, krijgen jullie hier & nu the report!

Het merk werd 18 jaar geleden opgericht in Madrid en is vandaag uitgegroeid tot een it-brand dat garant staat voor vrolijke kleedjes met toffe snits en liefelijke stoffen. Lavand is stijlvol, maar toch speels en sierlijk zonder saai te zijn.

Dit najaar gaat Lavand voor een kleurrijke winter met zacht blauwtinten, snoepjesroze, grasgroen en diep rood. Ook gespot: gezellig knitwear in de vorm cosy sweaters, lange sjaals en hippe mutsen met pompons.

Omdat de feestdagen met rasse schreden naderen, richt Lavand zich nu op feestkleedjes. Ze stellen een collectie voor daytime parties voor met zachtblauw en paarse tinten. De parties at night worden volgens Lavand gevierd in zwarte cocktailjurken met paillettes en glitters. Kunnen we ons zeker in vinden, toch Ladies?

Belmodo.tv is alvast verzot op het grasgroen en helderblauw uit de FW2011 collectie. Hebben die handel! Het merk is reeds in verschillende Belgische boetieks te koop. Check de website van Lavand voor alle informatie!

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded