Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashionably Late by Glam*it… be there or be square!

Door Tiany op 02.11.2011

De Fashionably Late parties van Glam*it staan bij ons hoog aangeschreven. We hebben nu eenmaal een boontje voor all things fashion in combinatie met goede vibes en de nodige dosis booze. Bovendien moet je maar één keer tegen ons zeggen dat er RODE zure matten en zure Cola flesjes zijn en we staan te popelen om te vertrekken. 

Dus noteer alvast  09 november in je agenda, want dan vind je ons en een gezellige bende mode afficionados in de Pop-up store van Timberland in Antwerpen. (Verlatstraat 29)

Geweldig nieuws, want je kan tijdens deze zoveelste Fashionably Late editie je eigen Timberland Boat Shoe ontwerpen, wat zeker van pas zal komen aanstaande zomer (lees: must-have van het seizoen). Op je aankopen krijg je trouwens 20% korting, instant happiness gegarandeerd! 

 

Nog meer goed nieuws: onze favoriete online beauty shop Magnolia is ook aanwezig in de Timberland Pop-up shop  met heel wat beauty goodies en de nodige tips & tricks. In geval van een appelflauwte kan je de catering aanvallen, wat we zeker aanbevelen... we're talking bio-hapjes van Lombardia.  En naar goede Glam*it traditie zijn er uiteraard ook goodie bags... ALTIJD de moeite waard.

Als kers op de taart wordt de best geklede lezeres (of lezer) ook nog bekroond met een geweldige prijs die we helaas niet mogen aankondigen, maar geloof ons you'll want it!

You’re on the List

Als je je rept naar www.timberlandactions.be en inschrijft met code ‘glamit’, See you there?

page loaded