Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Versace x H&M sprookjeswereld

Door Bieke op 02.11.2011

Ladiesas from today nog exact 15 schoonheidsslaapjes vooraleer je heupen in een stiletto run kramp schieten en je ellebogen dwangmatig de lucht in gaan, klaar om de Versace for H&M collectie te verorberen. Zorg ervoor dat je bestand bent tegen een zweterige tent, vurige zielen en bovenal... een lawine van moois.

Voor de nieuwsgierige tweevoeters, alvast 5 stukjes behind the scenes cinematografie met de lispelende Italiaanse Donatella klonen in de hoofdrol. Een rock'n roll sprookjeswereld die fonkelt en iconische ontwerpen in een nieuw jasje uitademt.

Smeer je kuiten in om de kleurrijke trofees van het Versace for H&M seizoen te scoren, vanaf donderdag 17 november! Kijk ondertussen gerust ff mee ...

page loaded