Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

"The Girl with the Dragon Tattoo" look by H&M

Door Michael op 01.11.2011

Je hebt allicht al gehoord van dé boekenreeks van de voorbije jaren: de Millenium Trilogie van Stieg Larsson. Deze winter is het uitkijken naar de Amerikaanse verfilming van de David Fincher versie van The Girl With The Dragon Tattoo. Dat is het eerste boek van de trilogie. Maar er is meer dat je mag verwachten. H&M is Zweeds en de overleden schrijver van het boek Stieg Larsson is dat ook. Dus een ideaal moment voor een combinatie van beiden. Zweden op z'n best!

"My goal is for women to find pieces in it that they love and then mix them with their own wardrobe to create their own personal style." - dixit Trish Summerville

H&M lanceert voor deze kerst onder het Divided label een vrouwencollectie geïnspireerd op het hoofdpersonage Lisbeth Salander. Creatief brein achter deze collectie is costume designer Trish Summerville. De lijn zal bestaan uit 30 verschillende items die gebaseerd zijn op het karakter uit de film. Verwacht je dus aan lederen jasjes en broeken, verscheurde jeans en leuke hoodies. Alles in donkere tinten van zwart, grijs, afgedragen wit en donkerrood. 

De collectie zal exclusief gelanceerd worden in de Parijse boetiek Colette op maandag 28 november 2011. Je zal de lijn kunnen kopen vanaf woensdag 14 december in 180 geselecteerde H&M stores wereldwijd waar de Divided collectie wordt verkocht. Wil je absoluut een stuk in huis halen, online shoppen kan ook!

www.hm.com

Deze collectie is in België enkel te koop bij H&M:

Nieuwstraat 17-21
1000 Brussel

Meir 89 - 97
2000 Antwerpen

page loaded