Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Back to the Stylish Thirties

Door Michael op 30.10.2011

Dat Natalia Vodianova iets heeft met Etam moeten we jullie niet meer vertellen. Check het Belmodo.tv-artikel Natalia Vodianova voor Etam & Etam AW '11-'12: instant retro romantiek. Sinds een aantal jaar ontwerpt deze Russische schone lingerie & nightwear voor het Franse lingeriemerk. De laatste collectie is niet zomaar een collectie geïnspireerd op de jaren ’30. Het is een ode aan het merk dat in dezelfde periode haar eerste winkel opende in Pretty Paris.

De collectie bestaat uit drie delen: Integrity, Fresh & Knowledge. De grootste van de drie capsulecollecties is die Integritylijn. Hier vinden we hoge slippen met retro details, corsetten en veel satijn in zacht groen en vuil roze. De Freshlijn is de kleinste van de drie en bestaat uit zes stuks in lichte roze tinten in satijn en kant. Tot slot is er de Knowledgelijn die helemaal uit de jazzy thirties lijkt te komen met zijden stoffen, veel kant en schitterende details. 

De collectie van Natalia & Etam is tot slot niet alleen incredibly gorgeous, maar steunt ook het goede doel, met name White Ribbon. Het kleine zusje van Pink Ribbon komt op voor ‘Safe Motherhood’. Ze zorgen ervoor dat ELKE vrouw professionele en medische begeleiding krijgt voor, tijdens én na haar bevalling. Bij aankoop van deze adorable Etam slippers, gaat er een deel van de opbrengst naar White Ribbon. En hup naar de winkel sie!

www.etam.be
www.whiteribbonalliance.org

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded