Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

And the winner is ... Sofie Claes!

Door Michael op 30.10.2011

Op vrijdag 21 oktober 2011 was het eindelijk zo ver. Na een volledig feestjaar bereikte Maasmechelen Village zijn ultieme hoogtepunt met een Big Birthday Party in het shopping dorp zelf. Niet alleen voor het shopping walhalla was dit een belangrijke avond, ook het geduld van de finalisten van de Fashion in Style-wedstrijd werd op de proef gesteld! Lees ook zeker het Belmodo.tv-artikel Fashion In Style.

De winnaar werd bekend gemaakt door een acht-koppige jury en topmodel Anouck Lepère, die ook Maasmechelen Villages mode-ambassadrice is. Sofie Claes won de eerste prijs ter waarde van € 4000 en ging ook lopen met de publieksprijs ter waarde van € 1000. De tweede prijs van € 2500 ging naar Toon Geboers. De prijs van de pers ging naar Léa Peckre.


Diezelfde avond werden de tien unieke items van de deelnemers geveild voor het goede doel. Lees het Belmodo.tv-artikel Fashion In Style = 10 accessoires. De opbrengst gaat integraal naar www.kageno.com, dat de hulpbehoevende gemeenschappen in Rwanda en Kenia ondersteunt. Deze items brachten samen € 2330 op en dit bedrag werd nog verhoogd met de verschillende acties naar aanleiding van het tienjarige bestaan van Maasmechelen Village. De totale cheque die meter Anouck Lepère kon afgeven aan Kageno bedroeg maar liefst € 9567.

Van een Fashion Fundraising Evening gesproken! 

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded