Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Safe is Sexy dixit JBC

Door Angelique op 29.10.2011


JBC heeft het al eerder met bekende fotomodellen en designers gedaan. Kijk maar naar de artikels op Belmodo.tv hier en hier. Dit keer doen ze het met de Designers Against Aids én opnieuw met Hannelore Knuts die het gezicht is van de volledige campagne.


In samenwerking met DAA creëerde JBC een bodywearcollectie met Lingerie & Homewear. Om jongeren en ouderen bewust te maken over het belang van SAFE SEX.  De DAA organisatie focust zich op AIDS-preventie via campagnes met een hoog lifestyle gehalte. 25% van de omzet van de DAA by JBC-collection gaat dan ook naar het Education Center van Designers Against Aids.

Designers Against Aids wil op de eerste plaats iedereen bewust maken van het belang van veilig vrijen. Maarrrrr het gaat verder, ze vinden het belangrijk dat jongeren respect hebben voor hun lichaam en dat van anderen.Dus lovely ladies, bij JBC kan je vanaf dinsdag 1 november 2011 terecht voor de volledige DAA bodywearcollectie, condooms en geurkaarsen.

De collectie werd op een ludieke manier voorgesteld in het Centraal Station van Antwerpen. Reizigers hadden daar immers de kans om een kussengevecht aan te gaan met Hannelore Knuts op een groot scherm. Ook onze eigen Pretty Lady Kiriloff was van de partij en toonde haar martial arts tricks tijdens een virtueel kussengevecht met Hannelore.

Tekst & Beeld door Aline Vermeiren.

page loaded