Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pelican Avenue

Door Michael op 28.10.2011

Pelican Avenue staat al een tijdje op de Belmodo.tv radar. Carolin Lerch studeerde aan de Antwerpse academie en starte in 2004 haar eigen merk na o.a. ervaring te hebben opgedaan bij Bernard Wilhelm. De naam “Pelican Avenue” verwijst naar de Pelikaanstraat, een mythisch straatje niet ver van de zoo in Antwerpen, waar Carolin destijds woonde.

Je kan er zowel shoppen voor mannen én vrouwen. De collectie bestaat elk seizoen uit een selectie aan sterke, kwalitatieve tijdloze silhouetten die je naar voorkeur als outfit op zich kan aantrekken maar de combinatie met basics of it-pieces van het seizoen kan echter ook voor een verassende twist zorgen. Remix South11 is de laatste collectie. Speciaal op aanvraag van de Zuid-Spaanse modeweek werd een modeshow georganiseerd met stukken uit zomer- en winterseizoen.

Let vooral op de creatieve snit en de prachtige knitwear prints die doen denken aan Missoni uit de seventies. Op dit moment kan je dit kopen bij de multiconcept store Ra in Antwerpen en andere avantgarde shops over de hele wereld. Best niet goedkoop maar soms kan je af en toe iets op de kop tikken en kan je ook prachtige kussensloops en andere creatieve vondsten bestellen. Check hier een volledig overzicht van alle shops van Pelican Avenue.

Een merk op Belgische bodem om in de gaten te houden dus! Klik hier voor de Pelican Avenue website!

Tekst & beeld door Leonardo Van Dijl.

page loaded