Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Place your fashion bets!

Door Michael op 27.10.2011

Creativiteit moet gevierd worden. Zeker wanneer die creativiteit al 10 jaar lang het beste van zichzelf geeft. Yep, we hebben het over PR-kantoor Unlimited PR aka UPR. Het pr-kantoor viert zijn 10de verjaardag en doet dat met de organisatie van een prijsuitreiking én een veiling. Check het Belmodo.tv-artikel 10 jaar UPR, 10 jaar creativiteit voor alle uitleg!

UPR vroeg aan een aantal creatievelingen om een must-have collectors item te ontwerpen. In totaal zijn 10 prachtige collabs gecreëerd. Brands als Kipling, Converse, Hampton Bays, Veritas, Liu Jo, Tommy Hilfiger, A.F. Vandevorst, Professionails, Frederick Hornof, Swarovski, M.A.C. Cosmetics en Swatch deden hun duid in het zakje. Resultaat zijn 10 prachtige objecten! 

Die fashion objects worden vandaag donderdag 27 oktober 2011 geveild bij Pierre Bergé & Associés ten voordele van de UPR Creativity Award. Een award die zal worden uitgereikt aan een jong creatief talent in de modesector. Daar bovenop krijgt de winnaar ook een jaar persondersteuning van UPR.  De genomineerden voor die award zijn Stéphanie D'Heygere, Ek Thongpraesert, Céline Pinckers, Damien Fredriksen, Izumi Hongo en JP Lespagnard.

Zin om een bijzonder uniek object op de kop te tikken? Afzakken vanavond is dan de boodschap. Alles start om 20:00 in het veilinghuis Singelberg. Meteen na de veiling zal de cheque worden overhandigd aan de winnaar van de UPR Creativity Award. Benieuwd welk talent zal worden beloond!

Veiling-place-to-be
Singelberg
D-Building - 7de verdieping
Ketenislaan 1
9130 Kallo-Beveren

Deuren gaan open om 19:30, de veiling start om 20:00. Om 21:00 zal de winnaar van de UPR Creativity Award bekend worden gemaakt. 

Wil je graag aanwezig zijn op deze veiling én awarduitreiking? No problemo, Belmodo.tv will fix it for you! Het enige wat je moet doen is een bevestiging sturen naar het emailadres [email protected]

page loaded