Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kaiser Karl lanceert betaalbaar label

Door Karen op 27.10.2011

Karl Lagerfeld has got the Midas touch. Het staalharde bewijs daarvan laat zich niet enkel opmerken binnen zijn ravissante collecties voor Chanel en Fendi, ook zijn signature parfums en andere beauty treats zijn steevast een bedwelmend kassucces. And that's not all. Naast heer en meester van een bloeiend moderijk is Kaiser Karl ook nog eens een talentvolle fotograaf én regisseur. Waar hij de tijd blijft vinden, is ons een waar raadsel en nu hij met nóg een nieuw project op de proppen komt, zijn we er zeker van: this man simply can't be human!

We can tell you this much: deze nouveauté gaat je doen dansen, zingen en krijsen van opperste plezier. Op 15 januari stelt Lagerfeld immers zijn nieuwe modelabel voor tijdens Couture Week in Parijs. De op rock-'n-roll geïnspireerde lijn zal maar liefst honderd verschillende stads- en avondkledingstukken bevatten, gaande van tijdloze zwarte jurkjes tot party proof zilveren jeans. Hou je alvast angstvallig je hart vast voor het bijbehorende prijskaartje? Niet nodig! Het label is heerlijk verrassend betaalbaar met prijzen variërend tussen 60 en 450 euro.

Oorspronkelijk zal de collectie enkel online verkocht worden via de online shop Net-a-Porter en Lagerfeld's eigen website. But rumour has it dat Mr. Labelfeld flinke plannen smeedt om 'Karl' ook in enkele pop-up shops aan te bieden. We'll keep you posted!

page loaded