Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Céline De Schepper wint Weekend Fashion Award 2011

Door Michael op 27.10.2011

Designer Céline De Schepper wint de Weekend Fashion Award 2011. Een spetterende avond vol fashion, glits & glamour! We mochten er kennis maken met het designerstalent van morgen.

Knack Weekend & Le Vif Weekend selecteerden 12 ontwerpers die studeren of net zijn afgestudeerd aan 1 van de meest prestigieuze modeacademies van Europa. De fashion avond van het jaar!
Our own Pretty Miss Tiany presenteerde Weekend Fashion Award.

De Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen was vertegenwoordigd door Jantine Van Peski, Niels Peeraer & Yusuke Hotchi. La Cambre Mode(s) stuurde Zoé Vermeire, Lucas Sponchiado & Céline De Schepper. Jonathan Christopher Hofwegen kwamen van de ArtEZ Hogeschool voor de kunsten in Arnhem. Londen was aanwezig met Daniel Lee, Shaun Samson, Marta Marques & Paulo Almeida en Rafaelle Ascione van de Central Saint Martins College of Art & Design in Londen.Catwalkbeelden van de deelnemers


Een internationale jury koos Céline De Schepper als winnaar. Zij mag met € 10.000 naar huis. De jury bestond dit jaar uit o.a. juryvoorzitter Antony Vacarello, de oprichters van de Brusselse store Hunting & Collecting Aude Gribomont & Niels Radtke, BVBA32-CEO Ann Chapelle, ontwerper Jean-Paul Lespagnard, modejournalistes Elke Lahousse & Anne-Francoise Moyson.Catwalkbeelden van winnares Céline De Schepper met haar collectie "Sadness is also a colour"

In totaal kwamen meer dan 2.000 genodigden naar het defilé. Sinds de eerste editie in 2003 is de wedstrijd uitgegroeid tot één van de belangrijkste platforms in België. Denk maar aan vroegere deelnemers als Sandrina Fasoli & Cathy Pill.


Gespot op het defilé: Blogging Ladies Kim, Afrodite & Sofie en Philips' PerfectCare Lady Héloïse Devaux met haar vriendinnen

Belmodo.tv is alvast klaar voor de volgende editie! Ondertussen houden we de ogen vast & zeker gericht op de volgende stappen van Céline De Schepper. Proficiat!

page loaded