Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Aperlai komt naar België

Door Karen op 25.10.2011


Is er iets, de six pack van Josh Holloway buiten beschouwing gelaten, dat een vrouwenhart zo hevig op hol doet slaan als een nieuw paar waanzinnige schoenen? We think not and that's why we ontwerpster Alessandra Lanvin een kokend warm hart toedragen. In 2009 richtte deze creatieve dame in Italië de luxueuze schoenenlijn Aperlai op, een naam die geïnspireerd is op haar Turkse roots.  Het label staat keer op keer garant voor uiterst creatieve en architecturale kunstwerkjes on heels en is famous voor haar opvallende kleurencombinaties, esthetische asymmetrie en niet voor de hand liggende materiaalkeuzes.Alessandra is allerminst aan haar proefstuk toe. Voor haar derde collectie liet ze zich door Gustav Klimt, Louis Comfort Tiffany en Victor Horta mee op sleeptouw nemen binnen de wereld van de Art Nouveau. Oorspronkelijk was het label uitsluitend verkrijgbaar bij enkele exclusieve verdeelpunten, maar nadat sterren als Blake Lively, Gwyneth Paltrow en Naomi Watts in een paar Aperlai shoes over de rode loper dartelden, heeft het merk zich onmiskenbaar op de publieke radar weten te nestelen. Opeens bleek uitbreiden niet langer een optie maar een absolute must en daarom zal het merk vanaf volgend seizoen te koop zijn in enkele nieuwe landen waaronder, o happy days, België.De lente- en zomercollectie 2012 van Aperlai kan je vanaf januari shoppen bij Hatshoe in Brussel. We simply adore you Alessandra!

page loaded