Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wouters&Hendrix voor Delvaux

Door Bieke op 21.10.2011

Wouters & Hendrix en Delvaux...2 namen die als muziek in de oren klinken als zijnde dé referenties voor tijdloze en klassevolle accessoires tot in de kleinste details. De één een krak op gebied van juwelen ontwerpen, de ander een prestigieuze vaste waarde in het land der handtasspecialisten. Een spannende combinatie van beide zou als een uitdagend nieuwe romance zijn als je het ons vraagt, en...eentje die voor waanzinnig veel vlinders kan zorgen. Ok, misschien lijden we nu officieel aan verliefdheidswaanzin?

Anyways, pretty good news want na de carrés van Dirk Van Saene en de stijlvolle enveloppetas ontworpen door Hannelore Knuts, is nu ook het Antwerpse duo Karin Wouters & Karen Hendrix massaal aan het ontwerpen geslaan als gastontwerper. Op accessoirevlak vertaalt zich dat in een gouden pracht armband met lederen uitstraling. Een bijzonder juweel, pure kwaliteit en een wolkje naturalness. Een perfecte combo van beide werelden.

Detail foto's van de armband
 

Jewels are a girls best friend...en dus goed voor een daverend applaus en een keuringsstempel van de Belmodo.tv redactie voor wat fashionable, vrouwelijk, surrealistisch, Belgisch en carrément een blijvertje is.

Maar hold your horses, want dit mooie juweeltje is pas beschikbaar vanaf 17 november 2011. Nog even tijd dus om wat centen bijeen te scharrelen en het ideale accessoire aan te schaffen om jouw outfit af te maken!

page loaded