Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Héloïse Devaux is dé ultieme PerfectCare Lady!

Door Angelique op 19.10.2011

Een hele maand lang ging het PerfectCare team aka Belmodo.tv ;o) met de Strijk a pose tour op zoek naar dé ultieme PerfectCare Lady! In 6 steden werden vrouwen uitgedaagd om de origineelste strijkposes aan te nemen. Het resultaat?6 steden, 12 Vero Moda make-overs, incl. 12 verrassende streetstyle foto’s én een stralende winnares: Héloïse Devaux.

“Ongelofelijk! Ik ben écht dolblij! Ik wil graag al mijn vrienden, familie en mijn lief bedanken. Ik ben ervan overtuigd dat hun enthousiasme ervoor gezorgd heeft dat ik zoveel stemmen gehaald heb! De streetstyle fotografie was voor mij een geweldige ervaring en ik vond mijn foto heel geslaagd. Door de restyling durf ik het nu aan om fellere kleuren te dragen en nog meer te letten op mijn kledingstijl. En met de PerfectCare van Philips strijk ik vanaf nu eindelijk zonder valse plooien. Hij is echt supergemakkelijk om te gebruiken en het is ongelofelijk hoe vlot hij over alle kledingstukken glijdt.”

Wie is Héloïse Devaux?

Ze is 27, is project manager en woont in Luik.

“Mijn hobby’s zijn Zumba, ik houd van rockmuziek én ben verzot op mijn petekind Louve. Ik ga graag uit eten en het liefst eet ik de echte Luikse gehakt ballen. Goeie adresjes in Luik zijn Lequet en le Giardini. Ik ga er graag met vriendinnen. Ik ga heel graag shoppen bij Vero Moda en ben helemaal weg van de Vila collectie. Wat ik het liefste strijk? Een jeans en een t-shirt, geen hemden aub :o)”


En wat heeft Héloïse nu gewonnen?

Een Philips PerfectCare, VIP tickets voor Weekend Fashion Award voor haar en drie vriendinnen op 20 oktober en twee uur per week een personal strijker at home gedurende twee maanden. Congrats lady en welcome in fashion wonderland ;o)

page loaded