Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Marie Jo is happy 30

Door Angelique op 18.10.2011

Hiep hiep DIKKE piep voor Marie Jo. Het 'haute lingerie' label dat huist in het atelier bij Van de Velde in Schellebelle viert haar dertigste verjaardag. En ja hoor, het heeft altijd geklikt tussen ons. We passen perfect bij elkaar nu toch al bijna 18 jaar want ook ik ben 30, OMG, but hey whateveeeeeeee ;o) En ik vermoed dat het bij nog heel wat andere madammen ook klikt gezien het feit dat Marie Jo wereldwijd een grote speler is. En daar mogen we toch wel heel erg trots op zijn. De liefde voor Berlijn

Heel fijn is het natuurlijk als je uitgenodigd bent op de retrospectieve Bday party van Marie Jo in Berlijn. Jaaaaaa in Berlijn, gezien Marie Jo eigenlijk 30 jaar geleden voor het eerst op de mode markt, zeg maar, gekomen is, in... Berlijn.  Marie Jo heeft dan ook een bijzondere band met deze topstad. Los daarvan check je trouwens hier op Belmodo.tv heel wat hotspots uit Berlijn in onze shop rubriek nationaal.  

Een exclusieve SS/12 preview

Dankzij onze Belmodo.tv trip naar Berlijn, krijg je een exclusieve preview van de Marie Jo SS 2012 collectie. Nog nergens gezien en pas vanaf februari te koop. De knalroze Marie Jo setjes zijn onze spring/summer lingerie favorieten voor 2012. 

De grote zus van...

Dat we fan zijn is duidelijk, ook het zustermerk Marie Jo l' Aventure weet ons modehart te veroveren. Je leest er hier op Belmodo.tv alles over want op dit moment hangt de collectie by Veronique Branquinho in de lingerierekken en wij waren ook bij die lancering. 

Marie Jo is de meer volwassenere zus van Marie Jo l' Aventure. De Marie Jo lady? Ze weet perfect wat ze wil, maar is zelf niet de volmaakte perfectie. Ze relativeert, geniet van het leven en houdt van mode. Ze durft te mixen en clashen maar wil een goede basis voor haar sterke stijl en dat begint met Marie Jo. We like that style a lotDe onderste foto rechts in beeld is een remake uit 1981, het geboortejaar van Marie jo. De 'Amaryllis' bleek een echte eighties topper door de unieke styling: een transparante look in combinatie met een prachtig geborduurde bloem in lichtroze en de typische nopjes uit die periode. Marie Jo viert haar 30ste verjaardag in 2011 en brengt daarom de serie Amaryllis opnieuw uit als exclusief verjaardagsgeschenk. Deze “limited edition” heeft een oplage van slechts 200 setjes en bestaat uit een speelse en sensuele balconnet een pittig heupslipje en bijpassende luxueuze porte-jarretelles. Een echt collectors item voor de grote fans. 

Marie Jo's Pink Ribbon bijdrage

Natuurlijk wil Marie Jo ook dat we zorg dragen voor onze borsten. Als je je e-mailadres achterlaat op de site www.mariejo.com tijdens deze oktober/bosrtkanker maand, dan gaat er 1 euro naar Pink Ribbon. Doen doen doen, ladies. Je helpt andere ladies en ontvangt in ruil interessante info over lingeriestyling

Je favoriete Marie Jo... als cadeau

Nog meer fijn Marie Jo nieuws hier op Belmodo.tv! Want naar aanleiding van deze 30ste verjaardag kan je hier volgende maand je favoriete lingeriesetje winnen. Dus hou ons in de gaten! 

page loaded