Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

PFW: Sonia Rykiel

Door Tiany op 17.10.2011

Hoe kan je nu te laat zijn met het rapporteren over een collectie die pas in de winkels ligt vanaf februari 2012? Not?! Dacht het ook en daarom blijf ik maar schrijven over al het moois dat  ik mocht aanschouwen tijdens de verschillende PFW shows.

Time to check out la Sonia en even zien wat ze voor ons in petto heeft. Ook al zijn de creaties niet langer het resultaat van de hersenspinsels van de echte Sonia, de lady is er nog steeds bij  op haar eigen defilé's, weliswaar met een vermoeide blik vanop de front row... but hey RESPECT lady! Het universum dat je ooit uitbouwde is nog steeds een voorbeeld en blijft de modewereld inspireren.

Aan de ontwerp tafel staat dochter Nathalie Rykiel die dit seizoen de helpende hand kreeg van haar nieuwe creative director, April Crichton (ooit al de rechterhand van Sonia). Het resultaat was een terugkeer naar de roots van het merk met een Parisian chic Rive Gauche vibe in zonovergoten tinten die perfect presenteerden op de knalgele catwalk. Very lady-like en allemaal zeer flatterende silhouetten die wat mij betreft integraal mogen opgestuurd worden richting Belmodo HQ's.  Ook helemaal verliefd was ik op de prachtige schoenen, mijn verlanglijstje voor komend seizoen is kortom weer aangevuld.

Watch and fall in love!

 

 
 

 
 

catwalk beelden via www.style.com

page loaded