Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

PFW: Balmain

Door Tiany op 17.10.2011

Oooo did we already mention? Hoe verliefd we wel niet zijn op Balmain onder de vleugels van de gloednieuwe designer Olivier Rousteing. De 25 jarige mode genie ontwierp al eerder onder de vleugels van Decarnin en kwam aan het hoofd na Christophe zijn vertrek in februari. Ok toegeven, we're still talking Balmain, maar de look is terug a bit more polished en dus minder trash... Niet dat het meteen iets is dat  we zullen kunnen betalen, maar als je je dan toch waagt aan een t-shirt zal je komend seizoen iets meer stof hebben voor je neergetelde centen (lees: geen gaten meer).

Balmain in the near future, is nog steeds gelijk aan broderies, sexy hemdjes en strakke silhouetten. Maar ook stijlvolle witte tops en maxi jeans rokken behoren tot het aanbod, heel wat meer klasse dan wat we de afgelopen seizoenen te zien kregen ... Love the look, iets om te onthouden dus.

 
 

 

Mijn 2 favoriete silhouetten, met als inspiratiebron Mexicaanse matadors, which explains the embroideries. Rechts, een sublieme lange jeansrok... ik heb bij deze een nieuwe missie: het haunten van een 2de hands enkellange jeansrok.


 

Goed nieuws, want Balmain heeft nu ook een tweede lijn met evenveel rock n' roll allures... say hello Pierre Balmain, check de collectie hier!

page loaded