Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Feestje bij theo!

Door Michael op 16.10.2011


De trendy optiekzaak theo – Somers bestaat 30 jaar en dat moet gevierd worden! In 1981 werd het merk opgericht en het zit sindsdien gevestigd in centrum Antwerpen op de Eiermarkt. theo –Somers Optiek is niet enkel een begrip in Antwerpen of Vlaanderen, maar ook ver daarbuiten tot in the US of A. Denk maar aan Samantha uit Sex & The City die in zowel de eerste als de tweede film theosunnies draagt. Check het Belmodo.tv-artikel theo & Tim in SATC II.

theo – Somers Optiek heeft naast een volledige zonnebrillencollectie ook een optische lijn. Aan 80% van alle brillen in de shop hangt het label van theo. De overige 20% gaat naar gastcollecties als Mykita & Hoet. Niet enkel wij ladies kunnen onze gading vinden binnen het aanbod van theo, ook de mini-me’s en de BFs kunnen terecht in de shop voor een mooi, leuk, stijlvol, uniek of vernieuwend montuur. In de collectie zijn ook een aantal exclusieve merken te vinden van onder andere Marni, Mykita en Jill Sander. Ook voor sportzonnebrillen van o.a. Nike en Tag Heuer kan je bij theo terecht.

Oktober is bij theo – Somers Optiek feestmaand! Daarom worden alle klanten die op zaterdag in oktober langskomen tussen 14:00 en 18:00 verwend met een lekkere cocktail! Omdat ze bij theo – Somers optiek van mening zijn dat je 30 jaar niet kan vieren in 1 maand zullen ze het hele jaar door events organiseren. De evenementen zijn nog niet allemaal aangekondigd, maar worden vast en zeker vermeld op Belmodo.tv. Als je graag zelf op de hoogte wil blijven, kan je je hier inschrijven

Het eerste event is al bekend: de Expo – Looking Glasses. De tentoonstelling kan je bezoeken vanaf vrijdag 21 oktober t.e.m. zondag 23 oktober 2011. Place-to-be is de theo gallery op de Sint-Michielskaai in Antwerpen. Ter gelegenheid van de verjaardag geven kunstenaar Frank Van Herck en fotograaf Alain Six hun eigenzinnig gekleurde kijk prijs door hun theobrillen. Niet getreurd als je er niet kan bij zijn, de werken verhuizen na de expo immers naar de theo – Somers Optiek op de Eiermarkt.

Check hier het Belmodo.tv shopartikel Somers optiek.

www.somersoptiek.be

Tekst & beeld door Aline Vermeiren. 

page loaded