Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

BXL Urban Outfitters Madness

Door Tiany op 16.10.2011

Deze week opende de tweede Urban Outfitters zijn deuren in België. Het was een drukte van jewelste, maar Belmodo.tv was er bij en hier lees en vooral zie je the full report!

De nieuwste store zou één van de kleinste van Europa zijn (geen paniek pretty girls, hij is nog steeds BIG!), toch is het hoogstwaarschijnlijk één van de mooiste en statigste Urban Outfitters shops op de hele planeet! In een prachtig én gigantisch oud herenhuis op de Place Stéphanie vlakbij de Avenue Louise kan vanaf nu jong en oud terecht voor het volledige assortiment.

De officiële opening voor het publiek was zacht uitgedrukt crowdy. Toen mensen kwamen binnengestormd (no kidding, for real!) wist ik even niet wat er gebeurde, maar mijn gedachten herstelden zich onmiddellijk: Everything in the name of fashion! Nadat iedereen binnen was, barstte de winkel bijna letterlijk uit zijn voegen, maar het was een gezellige drukte met lots of fashionable peeps!


Omdat beelden meer zeggen dan woorden, een kleine fotoreeks van het feestgedruis. Bij iedereen die binnenkwam ging het van: “Oeeeh”, naar “Ooooh”, naar “Aaaah”. De prachtige setting van de winkel, de houten vloeren, de vintage kasten, de gigantische inkomhal en de statige marmeren trap gaven een echt welkom thuis gevoel. De filosofie van de winkel was duidelijk: ‘Maak het je gemakkelijk, geniet van de winkel, doe rustig je ding, you are welcome!’

The place was so crowded en ik ben zo mini dus zat er niets anders op dan de camera in de lucht te steken en klikken.

De LaLaLondenLook was hot as hell op de opening van de nieuwe store. Een beetje streetstylen in de UO? Moet kunnen!

Spotted: Belgian Blogging Ladies Valerie Nulens van Just like a true star en Kim Siroyt van Brunette Blogging. Ook zij kwamen de UO checken én goedkeuren.

Dus, Ladies & Gents, ga zo snel mogelijk de nieuwste Urban Outfitters Store testen én approven! Maak er ineens een fijn dagje in onze hoofdstad van en laat ons zeker weten wat jullie ervan vinden!

Urban Outfitters
Place Stéphanie 6
1050 Brussel

www.urbanoutfitters.com

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded