Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fearless this winter with Sorel

Door Michael op 14.10.2011


De zomerse temperaturen verdwijnen stilaan en we schuiven mondjesmaat de herfst & winter binnen. Tijd dus om je wintergarderobe compleet te maken met jawel een paar stevige boots. Wie beter dan het premium footwear brand Sorel brengt een übertrendy aanbod aan winterlaarzen voor zowel mannen als vrouwen én kids. Sorel lanceert zijn herfst- & wintercollectie 2011 onder de titel Fearless

Met Fearless toont het de evolutie van de Sorel boots van outdoor merk naar een contemporary fashion label. Denk daarbij aan sterke vrouwen die af en toe willen losbreken van de alledaagse sleur en BINGO je hebt Sorel samengevat voor komend seizoen.


Vrouwen kunnen kiezen uit o.a. de prachtige Tofino, de Sorel 88, de Wicked Work Boot, Tivoli Camp 18 & The Liftline. De hubbies mogen dan weer een keuze maken uit o.a. de Mad Boot Lace, de Cheyanne Lace Full Grain & de Putnam High. De super mooie Tofino's zijn trouwens ook verkrijgbaar voor de little mini-me's!

Mijn absolute favoriet voor de ladies deze winter is de Tofino. De Mad Boot Lace is dan weer mijn must-have om door de prachtige kleuren van de herfst te wandelen. Ik ben alvast onderweg richting store!

Zoek hier naar shops bij ons waar je Sorel boots kan kopen!

Geniet mee van de herfst- & wintercampagnevideo 2011. Let's get Fearless!

page loaded