Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stem op je favoriete PerfectCare Lady

Door Angelique op 11.10.2011

... inderdaad breng je stem nu uit en kies jouw favoriete PerfectCare Lady.  Zo maak jij zelf ook kans op een gloednieuw Philips PerfectCare stoomstrijkijzer.

Waarom je dit toestel absoluut in huis wil hebben? Omdat het volledig doet wat je vraagt, zonder ingewikkeld te zijn (het lijkt dus helemaal niet op een man ;o)). De PerfectCare draagt zorg voor je kledij. Bovendien kan je met het toestel allerhande verschillende stoffen strijken met slechts 1 druk op de knop. Het is gemakkelijk en het resultaat is echt mooi.

Al deze ladies hebben de PerfectCare uitgetest en zijn het unaniem eens over de kwaliteiten van dit nieuwe Philips stoomstrijkijzer. Bij hun ervaring trakteerde het PerfectCare stylingteam aka Belmodo.tv deze leuke madammen ook ineens op een make-over bij Vero Moda met bijhorende hair en make-up styling. De ideale omgeving om het toestel te testen zeg maar. We trokken met de Strijk a pose-tour van Brussel, naar Antwerpen, Luik, Gent, Bergen tot Hasselt. 

Alle ladies die we spotten,  zorgden voor hun eigen sublieme vertolking van 'Strijk a pose' tijdens de streetstyle shoot. Dit is het resultaat, zien ze er niet stralend uit? 

What's in for you? 

Stem via strijkapose.com voor jouw favoriete lady help haar om de PerfectCare Lady te worden en wie weet win ook jij zo'n fantastisch stoomstrijkijzer. 

What's in for the PerfectCare Lady? 

Dankzij jouw steun wint de PerfectCare Lady een PerfectCare strijkijzer mét personal strijker en 4 tickets voor Fashion Weekend Award, het mode-event van Knack Weekend op donderdag 20 oktober. 

Op dinsdag 18 oktober maken we de PerfectCare Lady bekend, dus keep you posted op strijkapose.com en Belmodo.tv, wie de grote winnares wordt en wie er nog in de PerfectCare Lady prijzen valt. 

Go go go ladies! 

page loaded