Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kid Vanilla bananenmilkshake

Door Michael op 11.10.2011

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is Kid Vanilla niet alleen een merk voor de mini-me's, maar des te meer voor us ladies en ook wel een beetje voor de boys wink! Dat Kid Vanilla niet binnen de lijntjes kleurt, konden we al spotten in de vorige collecties. Klik hier en check meer Kid Vanilla news op Belmodo.tv. Het is ook om die reden dat ze niet elk seizoen een nieuwe lijn op ons loslaten, maar wel kiezen voor een jaarlijkse collectie. Onder het jaar door werkt Eva Balg, leading lady van Kid Vanilla regelmatig samen met jonge, beloftevolle ontwerpers aan verschillende capsule collecties. Check haar vorige samenwerking voor JBC bijvoorbeeld. 

De laatste nieuwe collectie van Kid Vanilla is stoer, trendy, sportief en toch vrouwelijk. Het stoere en trendy vinden we terug in de zonnebrillen, opschriften en prints, het vrouwelijke komt dan weer naar voor in het gebruik van zuurstokkleurtjes en in de snit van de rokjes en t-shirts.

Kid Vanilla zou Kid Vanilla niet zijn als er ook een edgy kantje aan te pas komt. En ook in deze collectie is het prijs: check maar de bananenprint die terugkomt in zowel de mannen als vrouwenstuks en het t-shirt met orangutan print. Maarrrr Ladies, deze crazy prints dragen wél bij tot een goed doel! Een deel van de opbrengst van de apetownprints gaat namelijk naar de ‘Sumatran Orangutan Society’. Om jonge aapjes een beter leven te kunnen geven. En wie kan er nu weerstaan aan zo een klein lief aapje...

Mijn favoriete stuk? Het kleurrijke minirokje, perfect combineerbaar met een wit shirt zowel in de zomer als in de winter! Nog eventjes geduld uitoefenen, want het is pas binnenkort te koop in de Kid Vanilla webshop

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded