Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ga naar de MTV EMA’s met Replay!

Door Angelique op 11.10.2011

Replay wordt 30 en dat wordt gevierd! Net als vorig jaar neemt het Italiaanse denim brand de rol van officiële partner voor de European Music Awards op zich. De feestelijke uitreiking vindt dit jaar plaats op zondag 6 november 2011 in Belfast. And gues what?

Ook jij kan er heen, tenminste als je deelneemt aan volgende wedstrijd en bovendien nog wint ook natuurlijk grin Replay organiseert voor zijn verjaardag een online wedstrijd waarmee de lucky winners een tripje naar de EMA's winnen. Vlucht, hotel, 'Best Seats in the House' VIP-tickets én een volledige Replay make-over inclusief. 

Ok overtuigd en je wil meespelen dus ... beschrijf je eigen persoonlijke denim style op de MTV EMA website. Opgelet snel wezen is de boodschap want je kan nog maar meespelen tot vrijdag 14 oktober 2011. So hurry up!

page loaded