Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tableau vivant @ Verso

Door Michael op 08.10.2011


De Antwerpse multiconcept store Verso is compleet vernieuwd! Vanaf nu is ook de kelderverdieping volledig gevuld met top Italiaanse fashion. Check het Belmodo.tv-artikel Verso voor alle foto's en een compleet overzicht van alle high brands die je er kan shoppen. Verso is een plek waar zowel mannen als vrouwen de meest kwalitatieve designs kunnen scoren. Naast kleding heb je er ook een heleboel schoenen, accessoires tot parfum, home candles en meubilair. Verso is een store die je moet gezien hebben, voor de kleding én voor het magistrale gebouw. 
Om de feestelijke heropening te vieren trok de Belgische fashion scène richting Verso shop. Daar stond een tableau vivant op het menu. Met andere woorden een hele resem modellen mochten de nieuwste herfst- & wintercollectie 2011 - allemaal verkrijgbaar @ Verso natuurlijk - showen. Collecties om zonder twijfel naar uit te kijken!

Naast de party opening van de refurbished Verso store, mocht ook voor een andere reden gevierd worden. De Antwerpse store lanceerde namelijk enkele weken geleden zijn compleet vernieuwde en tot in de puntjes uitgewerkte online boetiek. Alles wat je kan kopen bij Verso, kan je dus ook voortaan héél handig van uit je luie zetel aankopen. Check het Belmodo.tv-artikel E-shop Verso.com.


Party mood dus @ Verso. Nippend aan een cocktail hebben we ondertussen ons verlanglijstje serieus gespijsd. Damn, waar is die Visa nu gebleven?! grin

page loaded