Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

SS2012 van Tim Van Steenbergen

Door Michael op 08.10.2011

De zomergedachten maken ondertussen plaats voor denken aan de wintergarderobe. Leuk is het natuurlijk wanneer je al ff een sprong vooruit kan maken en de zomer van volgende jaar kan ontdekken. Tim Van Steenbergen laat ons alvast mee genieten met zijn lente- en zomercollectie 2012. Een collectie voor vrouwen én opnieuw voor mannen trouwens. Na ff geen mannenkleding mogen de gents zich dus volgende zomer ook een Tim Van Steenbergen design in huis halen. 

Tim liet zich voor zijn zomercollectie 2012 inspireren door de Art Deco stijl uit de jaren '20 & '30. Die ideeën haalt hij van z'n grootvader architect René Van Steenbergen. Zijn opa is 100 jaar geleden geboren en is vooral gekend door zijn expressionistische stijl met Art Deco elementen. Een link tussen beide werelden is snel gelegd. De collectie is zeer grafisch en speelt duidelijk met volumes. Hier en daar onderbroken door rechte lijnen en kleuraccenten die mooi verwijzen naar de Bauhaus beweging. 

Neem alvast ff een kijkje naar het overzicht aan silhouetten voor komende zomer. 

De mannencollectie kan je omschrijven als 'fashion inspired by a perfect day in a man's life'. De mannen- & vrouwenlijn worden vervolledigd door een selectie luxueuze theo zonnebrillen by Tim Van Steenbergen & knappe handgemaakte schoenen van Ambiorix by Tim Van Steenbergen. I wanna have this so bad!

www.timvansteenbergen.com

page loaded