Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Target: Jason Wu!

Door Karen op 06.10.2011

Onlangs ontdekten we in een stel oude dozen, bedolven onder een dun laagje stof, onze oude poppenverzameling. Na de aanblik van verscheidene kortgeknipte hoofden in combinatie met zelf toegebrachte piercinggaatjes in oren en handen, moesten we met enig schaamrood op de wangen toegeven dat de fashion awareness tijdens onze kindertijd wel heel erg ver te zoeken was.

Iets dat niet gezegd kan worden van Jason Wu, die op 16-jarige leeftijd maar liefst hele collecties poppenkleding uit zijn mouw wist te schudden. Vandaag de dag heeft het Taiwanese wonderkind het geschopt tot zeer succesvolle ontwerper met internationale faam. In 2006 toonde hij zijn eerste ready-to-wear fashion line aan de modewereld en in 2008 mocht hij de felbegeerde Fashion Group International's Rising Star Award in ontvangst nemen. Nadat Michelle Obama, praised for haar onberispelijke stijlgevoel en Wu-fan van het eerste uur, in een prachtige creatie van de nu 28-jarige ontwerper verscheen, was Wu verzekerd van zijn welverdiende plekje in fashion history.

Het mooie is dat de prachtige kleren van Wu niet langer enkel bestemd zijn voor de First Ladies van deze wereld. Very soon kan je bij Amerikaanse warenhuisketen Target een exclusieve Wu-collectie shoppen tegen très democratische prijzen. Verwacht je aan vrouwelijke, subtiele kleding en accessoires met een knipoog naar de jaren '60 en probleemloos te mixen en matchen voor elk moment van de dag. Jason Wu for Target is vanaf 5 februari 2012 verkrijgbaar in de Target stores en via de webshop. Hopelijk is de warenhuisketen ditmaal beter voorbereid op het waanzinnig grote aantal fashionista's dat de site ongetwijfeld zal bestormen. Missoni, de vorige gastontwerper, bleek immers zo gewild dat de collectie niet enkel binnen no time uitverkocht was, de overrompeling was zodanig groot dat de website de geest gaf!

Omdat februari nog wel erg ver weg is, hier alvast een schets en filmpje van de Jason Wu for Target-collectie. Enjoy!

page loaded