Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

MFW: Elvis Pompilio voor Braccialini

Door Tiany op 05.10.2011

Belgisch hoedentalent Elvis Pompilio showde tijdens Milaan Fashion Week een collectie accessoires voor het Italiaanse tassenmerk Braccialini. Het accessoiremerk is bij ons niet verkrijgbaar maar wel in Parijs. De hoedenontwerper kreeg carte blanche en betoverde opnieuw met ludieke designs. Naast hoeden, handtassen en andere accessoires ontwierp Elvis ook een kledinglijn op basis van prestigieuze stoffen. 

In totaal mochten meer dan 100 creaties de catwalk passeren en dat verdeeld in bijna 20 verschillende thema's. O.a. 'de ark van Noach' in een collectie dierentassen, Italiaanse sterren van het witte doek, mediafiguren en vrienden van Elvis Pompilio. Gevolgd door thema's als 'steden en landen', 'vissen', 'cowboys' en ' de eighties'.

Klik hier en ontdek de volledige Braccialini collectie, check ook de Braccialini e-shop. Voor meer informatie over Elvis Pompilio klik je hier. Neem ondertussen alvast een kijkje naar het defilé tijdens Milaan Fashion Week.

page loaded