Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In bed met…Eskimo

Door Bieke op 30.09.2011

We are in Eskimo overdrive! 

Gisteren berichtten we jullie dat op zaterdag 5 november de legendarische Eskimo feesten, in het industriële pand op de Wiedauwkaai in Gent, terug van weggeweest zijn. Lees er meer over in het Eskimo Party artikel en kom mee met ons de ziel uit je lijf dansen!
Laten we even die moddervette beats voor wat ze zijn want vandaag een andere reden om te pennen over Eskimo: fall/winter 2011.

Trouw aan hun eigen roots presenteert Eskimo deze winter een uitgebreide collectie warme en kwalitatieve onder- en nachtkledij. Chique ogend fluweel, streelzacht flannel en trendy modal vullen de klassieke uitstraling aan. Voor elk wat wils en dit in topkleuren als aubergine purple, cupcake lila, vulcan taupe of zelfs petrol blauw. Oowww yes, maak je klaar om je te hullen in een heerlijk zachte warme pyjama en de bittere vrieskou te trotseren. Laat de winter maar komen...of wacht... 


...er is nog meer want komend seizoen lanceert Eskimo ook een nieuwe lijn: Eskimo TopKidz. 'Het beste kinderondergoed op de markt'. Bereid je dus voor om binnenkort een compleet assortiment bestaande uit artikelen met ideale pasvorm en huidzachte kwaliteitskatoen aan te schaffen for your cute little ones!Je zal het misschien al weten maar onder de veilige vleugels van moederbedrijf Eskimo werd vorig jaar ook Original Eskimo gelanceerd. Het tweekoppige brein Jean Peeters en Wies Wydooghe gingen grasduinen in het rijke verleden van het merk met als resultaat: een nieuwe lijn met hot én coole basisstukken, tops en longsleeves en - of course - enkele onderbroekjes. Allemaal met een stevige vintage en rock-'n-roll knipoog.

Eskimo, Eskimo TopKidz of Original Eskimo...daar zit muziek in!

Eskimo voor beginners

In 1906 opgericht door de Gentse familie De Groote, toen nog als kledingwinkel. Het merk specialiseert zich al snel in thermisch ondergoed en de 2 eerste fabrieken worden opgericht. in 1970 vestigt het bedrijf zich in een textielfabriek aan de Wiedauwkaai, om die amper dertig jaar later terug te verlaten. Lang genoeg om zijn naam voor altijd op de site te drukken. Door de jaren heen heeft het merk een stevige reputatie verworven als producent van warme, kwalitatieve ondergoed- en nachtkledij.

www.eskimo.be
www.originaleskimo.com

page loaded