Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kate Moss for Fred

Door Karen op 29.09.2011

Als je dacht dat Kate Moss na haar huwelijk in de huid zou kruipen van brave huisvrouw en de glitter and glamour zou omruilen voor plumeau-gezwier en bedtime stories: think again! De modewereld zit Kate in het bloed en die zal ze wellicht even snel vaarwel zeggen als Karl Lagerfeld zijn iconische zonnebril. Alsof topmodel zijn alleen nog niet genoeg is, bleek Moss nog andere, zeer creatieve, capaciteiten up her sleeve te hebben. Zo creëerde ze een kledinglijn voor Topshop, een tassencollectie voor Longchamp en een make-uplijn voor Rimmel London. Next in line: een eigen juwelenlijn voor Fred, onderdeel van luxeconcern Louis Vuitton Moët Hennessy. Geen volledig nieuwe samenwerking want Kate is al jarenlang het gezicht van dit Franse juwelenlabel.


De inspiratie voor haar juwelenlijn vond Kate bij zichzelf, meerbepaald bij haar tattoo's. Verwacht je dus aan ankers, sterren, manen en hartjes als rode draad doorheen de collectie van 22 sieraden bestaande uit armbanden, ringen, oorbellen en exclusieve hangers. Als je weet dat alle stukken vervaardigd zijn uit goud en edelstenen, zal het je niet verbazen dat er een duur prijskaartje, tussen de 350 en 35 000 euro, aan vast hangt. But we promise: you'll look dazzling honey!

Kate Moss for Fred is vanaf 1 oktober verkrijgbaar bij de Fred-winkels in Frankrijk, de Fred shop-in-shop in het Londense Harrods en op de Fred-website.

page loaded