Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pretty in PINKO

Door Karen op 27.09.2011

Wat hebben Naomi Campbell, Eva Herzigova, Elle McPherson, Mariah Carey en Erin Wasson naast jaloersmakend mooi, beroemd en gezegend zijn met een paar killer legs verder nog met elkaar gemeen? Ze waren allen het gezicht én lichaam van de aantrekkelijke reclamecampagnes van het Italiaanse modelabel PINKO. De fotografen die deze campagnes realiseerden zijn bovendien al even indrukwekkend. Remember Steven Klein en Terry Richardson? Check simpelweg even de Belmodo.tv-artikels Rihanna 4 Armani en Exclusief Lady Gaga-fotoboek en find out over welke talentvolle heren we hier spreken. PINKO kiest voor kwaliteit all the way, zoveel is zeker. Dat werd afgelopen donderdag nog maar eens duidelijk tijdens de voorstelling van de nieuwe herst/winter-collectie in het dromerige decor van de Antwerpse PINKO-shop.

De collectie is opgebouwd rond zes thema's: 'Essential City Trend', 'Urban Active', 'Film Noir', 'Girl Meets Boy', 'Tailoring' en 'My Tuxedo' en werd tijdens een sprankelende modeshow verder toegelicht. Keywords: faux fur, veren, hoeden, jassen met grote kragen, studs, sexy ruguitsnijdingen, kant en een pittige portie glitz and glam. Een spannende combinatie van ultravrouwelijke stukken met stoerdere items voor pretty girls met een gezonde dosis lef. Die laatste zullen zeker en vast hun gading vinden in de PINKO By Mark Fast-collectie, zeer exclusief én, hallelujah, verkrijgbaar in de Antwerpse PINKO-store.

Tip: neem eerst al watertandend een kijkje op de website, trek vervolgens je meest comfy schoenen aan voor een spurtje naar de Huidevettersstraat en laat je tenslotte heerlijk onderdompelen in de wondere wereld van PINKO. Fabulous clothes, een buitengewoon sprookjesachtige tulpvormige lamp en een enorm computerscherm dat je helpt om de perfecte outfit samen te stellen. Als de hemel echt bestaat, hopen we dat hij er ongeveer zo uitziet!


PINKO
Huidevettersstraat 42
2000 Antwerpen

page loaded