Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Claudia Schiffer’s kasjmier

Door Bieke op 26.09.2011

Eerder dit jaar onthulde La Schiffer, die zo'n slordige 25 jaar geleden ontdekt werd en nog steeds prijkt op advertenties en covers van welbefaamde magazines, dat ze aan haar eigen lijn breiwerk werkte. Voor de exacte ontwikkeling van haar ideeënstroom zocht het Duitse topmodel ondersteuning in haar eigen land bij knitwear label Iris von Arnim.

De debuutcollectie van Claudia Schiffer staat voor klasse, kwaliteit en draagbaarheid. Effortless chic. Alle stukken in de collectie bestaan uit wol, meer bepaald kasjmier soms gemend met merinos.
Dit seizoen vertaalt zich dat in een capsulecollectie vol Ierse breisels, gestreepte- en geruite supervrouwelijke jurken met feilloze snit en klassieke rolkraagtruitjes. Auberginekleur, grijs- en donkerblauwe tinten zorgen voor een mooi doch donker kleurenspel doorheen de lijn.Voor al wie opziet tegen de onvermijdelijke swtich van zomer- naar herfstgarderobe is er dus goed nieuws want met één klassiek stuk uit Claudia's collectie kom je een hele winter door. Het zijn stuk voor stuk investment pieces dus kan je ze oneindig veel dragen zonder dat de vorm verandert! Hoe mooi en long lasting het ook mag wezen, give yourself some credit, blijf nog steeds op zoek gaan naar al het ander moois en naar een spannende combinatie die zorgt voor vlinders!

Online te koop via www.net-a-porter.com
www.claudiaschiffer.com

page loaded