Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

River Island ? students

Door Michael op 25.09.2011

Shoppen is gewoon de beste manier om het academiejaar feestelijk in te zetten! Begin je boeken dus alvast op een andere dag in te kaften want op woensdag 28 september moet je absoluut naar River Island. De kledingsketen organiseert namelijk opnieuw de Student Shop-In. Dat betekent winkelen aan -20% in een super toffe sfeer.

Naast de goeie korting krijg je ook Vitamin Water te drinken, beauty tips & tricks van Kiehl's en ook een limited edition tote bag van River Island zelf. Nog niet overtuigd? Strike je beste pose voor de River Island fotograaf en maak via The River Island Style Insider Blog kans op de titel van Best Streetstyle of the Night. Als je wint krijg je bovendien nog een voucher van € 250. Elk kwartier maak je kans op één van de River Island vouchers. 

Afspraak op woensdag 28 september 2011 van 18:30 tot 21:30. Breng je studentenkaart mee naar de River Island op de Meir in Antwerpen. 

River Island Student Shop-In
Meir 56
2000 Antwerpen
www.riverisland.com

page loaded