Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Time is ticking away

Door Michael op 24.09.2011


Ook in Zweden weten ze hoe een horloge er moet uitzien. Triwa is immers afkomstig uit het Scandinavische land en weet hoe een staaltje tikkende techniek er moet uitzien. Het horlogemerk liet zich voor zijn wintercollectie inspireren door het Zweden uit de sixties. Een vooral swingende periode die in schril contrast staat met het minimalistische karakter zoals we het land nu kennen. 

Typerend voor de wintercollectie is de combinatie van felle kleuren met aardetinten. Ook de gebruikte materialen worden zo afgewisseld. Staal & leder worden o.a. gemixt. Prijzen van de horloges variëren van € 99 tot € 199. 

Triwa scoort niet alleen met z'n horloges, ook de reclamecampagne mag er best wezen. Ludiek en goed gevonden, check de foto's hier onder! Het horlogemerk won trouwens de prestigieuze Zweedse Guldknappen Accessoire Award 2011. Het is een zeer belangrijke Zweedse modeprijs, de vorige winnaars waren o.a. Margareta van Bosch van H&M, Filippa Knutsson van Filippa K & Jonny Johansson van Acne.Triwa Watches kan je kopen bij o.a. Histoire des Femmes in Mechelen & Clinic in Hasselt & Antwerpen. Voor meer informatie surf naar www.triwa-watches.be

page loaded