Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion In Style = 10 accessoires

Door Michael op 24.09.2011Outletshoppingcenter Maasmechelen Village viert dit jaar zijn 10de verjaardag. Daarom organiseert het samen met het Flanders Fashion Institute (FFI) de Wedstrijd voor Creatieve Mode. Check het Belmodo.tv-artikel Fashion In Style voor alle uitleg. In totaal mochten 10 ontwerpers hun creatief talent tonen en een accessoire ontwerpen. Donderdag werden in het MoMu in Antwerpen alle accessoires voorgesteld aan het grote publiek. Belmodo.tv geeft jou met veel plezier een overzicht van elke designer met bijhorend accessoire.


Alle accessoires zullen te zien zijn in de tentoonstelling Fashion In Style. Die expo loopt van zaterdag 24 september 2011 tot en met woensdag 19 oktober 2011 in Maasmechelen Village. De jury selecteerde zijn lievelingsstukken en daaruit worden 2 winnaars geselecteerd. Het publiek kan ook zijn stem uitbrengen ofwel online via de website van Maasmechelen Village of ter plekke zelf. Alle ontwerpen zullen worden geveild en de opbrengst daarvan gaat volledig naar de liefdadigheidsorganisatie Kageno

Check mee al het creatiefs van de deelnemers:

Toon Geboers - paraplu & sjaal

Sofie Claes - capsule-rugzak

Nele Cattryse - lingerieset

Nathalie Fordeyn - juweel

Lieze Platteeuw - bodybag

Léa Peckre - schoenen

Kim Stumpf - sjaal

Judith Thomas - oversized schooltas

Ann Bruggeman - handtas

Angelo Van Mol - sandalen

Fashion In Style
www.maasmechelenvillage.com

vanaf zaterdag 24 september tot en met woensdag 19 oktober

Wil je een bod doen op één van de accessoires? Mail dan naar [email protected] Succes!

page loaded