Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Weekendtip: Strijk a pose in Antwerpen

Door Tiany op 23.09.2011

Ontdek de nieuwe strijksensatie van Philips en Word PerfectCare lady. Kom morgen naar Antwerpen en word gespot door het PerfectCare stylingteam. De Strijk a pose tour circuleert een hele dag tussen 11:00 en 16:00 op de Meir in Antwerpen. 

Je maakt kans op een Vero Moda styling met visagie ter waarde van 200 euro met streetstyle fotoshoot. Zo ding je ook ineens mee naar de grote prijs: een PerfectCare met personal strijker en 4 tickets voor jou en je vriendinnen voor Fashion Weekend Award op donderdag 20 oktober. 

Volg de Strijk a pose tour online via www.strijkapose.be voor alle info en alle tour data. 

Dorothée en Julie werden op de eerste dag, afgelopen woensdag gespot in Brussel.

page loaded