Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

MEET Malice

Door Michael op 23.09.2011

Juwelenwonderland Malice in Wonderland opent haar deuren en nodigt je uit voor de allereerste Meet Malice! Malice in Wonderland is het juwelenmerk van Evy Gruyaert. Wil je de nieuwste herfst- & wintercollectie 2011 van dicht bij zien? En daar bovenop ook nog eens een preview zien van de lente- & zomercollectie 2012? High alert en aankruisen in je agenda want op zondag 2 oktober 2011 kan je Malice ontmoeten in Sint-Martens-Latem.


Met een glaasje bubbels en wat lekkers ontdek je de nieuwste juwelencreaties van Malice In Wonderland. Omdat Malice jou in haar hart draagt krijg je bovendien ook nog eens 15% korting die dag. Het enige wat je hoeft te doen is jouw aanwezigheid bevestigen voor zondag 25 september 2011 via [email protected]. Daarna ontvang je een brief van Malice met de geheime locatie in. 

Perfecto om een pracht juweel te scoren en die winteroutfit compleet te maken! Breng je voor ons ook iets mee? wink

page loaded