Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Filippa K goes soft sport

Door Bieke op 23.09.2011

Een langeafstandsvlucht, een yoga- of pilatesles? Of gewoon een luie dag in de zetel om te bekomen van de danskrampen en de vele zoete 'watertjes' van gisterenavond? Allemaal low impact activiteiten die vragen om een outfit met casual uitstraling van joggingstof doch een modieuze touch.

No problemo want dan komt de Soft Sport Collectie van Filippa K als geroepen! Het scandinavische label lanceert namelijk deze herfst een sportieve lijn die zorgt voor een balans tussen aantrekkelijk design en comfort. De collectie bestaat uit 15 looks voor vrouwen gaande van sporty truitjes en leggings tot cardigans in kasjmier of merinowol. Op en top functioneel, want de stuks zijn gemaakt uit zweetabsorberende stoffen en esthetisch verantwoord. En plus, is de tijdloze stijl van het Soft Sport-concept perfect combineerbaar met stukken uit de andere kledinglijn van het Zweedse Filippa K.

 

 

Je kan de collectie scoren in alle Filippa K winkels.

www.filippa-k.com

page loaded