Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

LFW: Burberry Prorsum

Door Tiany op 22.09.2011

Burberry deed me deze fashion week meer dan versteld staan. Christopher Bailey injecteerde de Prorsum-lijn met de nodige eclectische toetsen, en oh my was dat geslaagd. Thema van de show? Langs de ene kant vloeide die over van de technologie met getweet en gefacebook langs alle kanten, aan de andere kant wilde Bailey een stap terug nemen en de "dingen vieren die tijd nemen".

Resultaat? Crochet, kraaltjes en ander vakmanschap waarvoor je engelengeduld nodig hebt. En dat op high fashion niveau. Giet daarover nog de nodige geslaagde kleurcombo's en een mens wordt helemaal wild. Enfin, ik toch. 

Ik zie mezelf al in deze mooie creaties voor volgende zomer, maar eh, mag ik ze misschien nu al hebben? 

page loaded