Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

LFW: Peter Pilotto Print Parade

Door Lies op 21.09.2011

De Peter Pilotto boys zorgden voor menig 'ooh' en 'aaah' tijdens hun show in London deze week. Niet moeilijk te begrijpen, want de print prinsen blijven maar boeiende prints uitvinden. Ditmaal haalden Christopher De Vos and Peter Pilotto hun inspiratie uit een trip naar Indonesië, waar ze zich lieten verwonderen door de plaatselijke fauna en flora. Klinkt op zich niet bepaald 'hip en trendy', en niet niemand zat eigenlijk te wachten op één of andere heruitvinding van de tropische print, maar hun vertaling naar anno 2012 is onwaarschijnlijk mooi, boeiend en energiek.

Ook de schoenen, onsproten uit een samenwerking met Nicholas Kirkwood, mogen er wezen.


page loaded