Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion In Style

Door Michael op 20.09.2011

Om de 10de verjaardag van Maasmechelen Village te vieren organiseert het outletshoppingcenter samen met het FFI aka Flanders Fashion Institute een Wedstrijd voor Creatieve Mode. Uit honderden jonge designers zijn 10 beloftevolle ontwerpers geselecteerd om deel te nemen aan de Fashion In Style tentoonstelling. De expo opent op zaterdag 24 september de deuren in Maasmechelen Village. 

Tien ontwerpers zijn geselecteerd om deel te nemen aan de tentoonstelling. Hiervoor kregen ze de opdracht om een accessoire voor mannen of vrouwen te ontwerpen. Namen die geselecteerd zijn voor Fashion In Style zijn Léa Peckre, Ann Bruggeman, Kim Stumpf, Toon Geboers, Judith Thomas, Angelo Van Mol, Nathalie Fordeyn, Lieze Platteeuw, Sofie Claes & Nele Catrysse. Jonge designers die hun weg zoeken in het modelandschap. Sommige van de namen kennen we al remember Kim Stumpf die de wedstrijd Mode In The City won of Sofie Claes die we kennen van Wolf

Een jury zal een winnaar aanduiden én een runner-up. Die jury bestaat uit fashion lovers als Aude & Niels van de Brusselse shop Hunting & Collecting, Inge Grognard, Didier Vervaeren, Antoinette Degins, Louison Libertin, Anna Heylen, Chris Janssens & Ghislaine Nuytten.

Alle bezoekers van de expo in Maasmechelen Village kunnen ook hun stem uitbrengen en een winnaar selecteren. Alle winnaars worden bekend gemaakt op vrijdag 21 oktober 2011 tijdens een veiling van alle designs. De opbrengst daarvan zal geschonken worden aan Kageno. Een organisatie die helpt bij de ontwikkeling van verwaarloosde gemeenschappen in Kenia. MMV-ambassadrice Anouck Lepère steunt Kageno en de link was dus snel gemaakt. 

Fashion In Style
van zaterdag 24 september 2011 tot woensdag 19 oktober 2011
Maasmechelen Village
Zetellaan 100
3630 Maasmechelen
www.maasmechelenvillage.com

page loaded