Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

NYFW: Diesel Black Gold and famous faces

Door Bieke op 19.09.2011


De New York Fashion parade werd vorige week met de nodige glitter&glamour afgesloten door Marc Jacobs himself - lees er meer over in het artikel van Belmodo.tv collega Lies 'NYFW: Marc Jacobs en the roaring twenties' - maar, niet getreurd want de geliefde modescène wordt deze week bezongen in metropool Londen. Dit jaar kunnen jullie London Fashion Week ervaren door de wicked, wild en fashionable brillen van Belmodo fellows Tiany en Michaël, dus hou hen in de gaten! 

Anyway, de NYFW mag dan al voorbij zijn toch nog even je aandacht voor een show met hoge aaibaarheidsfactor en de nieuwe collectie-ontdekking waardig: Diesel Black Gold SS12.
De catwalk was een lawine van mooie ruime silhouetten, hi-tech industriële details en lichtreflecterende spiegelscherven. De denim heritage van het modemerk kwam tot uiting in de meer authentieke stukken maar met een touch of urban poetry en een glans van metalen kleuren. Deze keer geen duister en donker gevoel maar een optimistische reflecterende kijk op volgende zomer. 'It's time to reflectom het in Diesel's woorden te zeggen.
De front row was een bonte mix van Gerard Butler, Petra Nemcova, Alexandra Richards (dochter van Keith richards) en zangeres Diane Birch.


www.diesel.com

page loaded