Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

LFW: Roberto Cavalli party

Door Michael op 19.09.2011


Londen Fashion Week staat gelijk aan fashion shows en vooral van hot naar her rennen. Gelukkig staat de fashion party agenda ook vol met parties to attend. Zaterdagavond was de place to be voor alle fashionista's & modeliefhebbers de Roberto Cavalli Party. Aanleiding van het celebrity feestje was de grand opening van de nieuwe Roberto Cavalli store in Sloane Street in Londen. 's Avonds mochten haast 1500 gasten aanschuiven voor een knotsgek & prachtig georganiseerd feestje met als kers op de taart popster Kelis op het podium.Samen met Glam*It redactrice Elspeth Jenkins & some friends trok ik richting Battersea Powerstation voor a night to remember. Heerlijk eten van Locanda Locatelli, de smakelijkste cocktails, nice music en vooral enorm vriendelijke Cavalli genodigden. De typische leopard print was overal aanwezig. Denk behangpapier en podiumdecoratie én natuurlijk ook a lot of ladies in leopard print. Aanwezige celebs waren o.a. topmodel Eva Herzigova, The Rolling Stones gitarist Ron Wood samen met zijn very stylish vriendin Ana Araujo. Verder Bianca Jagger, Holly Valance, Rosario Dawson, Graham Norton, Cher Lloyd & Pixie LottBattersea Power Station is een prachtige & unieke locatie. Het is een oude kolencentrale gelegen aan de Theems rivier. Het voorprogramma werd verzorgd door enkele dansers van The Box. Kelis bracht de avond naar hogere sferen met knallers als Milkshake, Trick Me, 4th of July, Bounce & Acapella. Eén ding is duidelijk she might trick me once, and she could definitely trick me twice!
De vernieuwde flagshipstore van Roberto Cavalli kan je voortaan vinden op Sloane Street 181 in Londen. Check de Roberto Cavalli website voor alle informatie.

page loaded