Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

by La fille d’O

Door Michael op 18.09.2011

Lingerieontwerpster Murielle Scherre slaat met haar label La fille d'O een nieuwe weg in en kiest resoluut voor all white. De nieuwste collectie lanceert ze onder de naam Adventures Close To Home. Met die lijn gaat ze op zoek naar onze aangeboren seksualiteit. "Niet wat we geleerd hebben als verleidelijk te interpreteren, maar wat ons als individu écht aanspreekt", aldus Scherre.

Murielle gebruikt zachte polyamide en wit katoen met champagnekleurige zijde. Haar ontwerpen hebben de bedoeling om het lichaam te accentueren en natuurlijk te versterken waar nodig. Voor de allereerste keer ontwierp ze ook een prothesebeha & borstvoedingsbeha. Beide modellen maken écht deel uit van de collectie.  Stijl & comfort gaan ook hier hand in hand want de beha's worden makkelijk gecombineerd met de verschillende sexy broekjes uit de collectie. Adventures Close To Home voelt aan als een tweede huid, 1'tje van puurheid en schoonheid. Alles is op & top Belgisch want Murielle Scherre laat alles maken in Belgische ateliers. 


Naast lingerienieuws schakkelt Murielle ook een versnelling hoger op digitaal vlak. Voortaan kan je terecht op de volledig vernieuwde website www.lafilledo.com Zin in nog meer digitaal La fille d'O geweld? Wel voor de iPhone lovers is er nu ook Obscura. Een nieuwe applicatie van Murielle Scherre waarbij je een suggestieve campagnefoto van la fille d'O kan doorsturen. Very stylish! 

page loaded