Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kim Stumpf is ready for winter

Door Michael op 17.09.2011

Kim Stumpf is ready for winter. Stumpf concentreert zich vooral op tricotontwerpen. Iets wat stilaan écht haar handelsmerk wordt. Goed plan & pracht uitvoering! Dus een match die je absoluut in de gaten moet houden. Kim won 6 maand geleden de wedstrijd Mode in The City van winkelketen Galeria Inno. Lees hier het Belmodo.tv-artikel Kim Stumpf @ Galeria Inno.

Om je alvast te laten watertanden hierbij de foto's van de herfst- & wintercollectie 2011. De collectie kreeg de naam Cimato mee. De lijn is gekenmerkd door haar tijdloosheid, puurheid en uniek karakter. Architecturale cuts gecombineerd met a second skin feeling. Het assortiment bestaat uit jassen, vesten en knitwear. Wil je meer te weten komen over Kim Stumpf, surf dan naar haar vernieuwde website www.kimstumpf.com.


Kim Stumpf kan je kopen bij o.a. Sevens in Gent, Ferrer in Nieuwpoort, Au Bon Marché in Gent, Brussels Boutikq in Brussel & via de e-shop Le Dressing. Check de making of van de fotoshoot!

page loaded