Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

THIRON webshop

Door Karen op 16.09.2011


Omdat onze schoenenverslaving zo mogelijk met de dag nog erger wordt, omdat we na de aankoop van een nieuwe handtas even opgewonden rondhuppelen als een kind op kerstochtend en omdat het simpelweg onmogelijk is te moeten kiezen tussen deze twee ultimate guilty pleasures. Slechts één adres: THIRON.


Geen openbaring voor de shoe lovers onder jullie want na 2,5 jaar is deze winkel een niet te missen hot spot geworden binnen de Antwerpse modewijk. Je vindt er een ruim aanbod van merken als Robert Clergerie, Mulberry, Ellen Verbeek, Tim Van Steenbergen, Michel Vivien, Avril Gau en Megumi Ochi en dit alles binnen een warm en gezellig Art Deco interieur. Kortom: pure verwennerij. And there's more. Vanaf dit seizoen zal de verleiding dubbel zo groot zijn want THIRON verwelkomt enkele nieuwkomers. Wat dacht je van schoenen van Nathalie Verlinden, Maison Martin Margiela en Veronique Branquinho? Hoezo je bent nog niet onderweg?Simpel! Omdat je sinds kort ook de volledige collectie kan bewonderen en kopen op de webshop van THIRON. Zeer gevaarlijk voor je Visakaart maar we can't help it: een seizoensverandering schreeuwt nu eenmaal om een nieuwe handtas. En naar onze bescheiden mening wordt de afwas doen ineens een heel pak plezieriger in een paar kwaliteitsvolle en beeldschone high heels. N'est-ce pas?

THIRON
Drukkerijstraat 6
2000 Antwerpen
03 227 20 27

page loaded