Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Alice-Gazouille: the preppy style

Door Patricia op 14.09.2011

Het Belgische label Alice-Gazouille is aan zijn tweede collectie toe. Voor komende winter kiest het designersduo Tamara & Thijs voor tricot de luxe met een preppy twist. De lijn bestaat uit 15 stuks die allemaal vervaardigd zijn in Belgische ateliers. 


De wintercollectie is preppy all over! Verwacht je aan vrouwelijke sweaters, androgyne Oxfordhemden, stijlvolle marcellekes, fluweelzachte truitjes, boyish shirts & classy tricot. Fashion met een knipoog maar wel in uitstekende materialen. Qua kleuren blijft Alice-Gazouille sober met pelikaangrijs, oudroze, roestbruin, middernachtblauw en groen. Elke Alice-Gazouille meid laat zich leiden door het moment en kan voor elke gelegenheid het perfecte stuk kiezen uit de collectie. Going out, lekker brunchen met de familie of om  voor de tv te hangen ... everything is possible!


De Londense collegelook wordt moeiteloos gecombineerd met de Parijse chic. Traditionele Oxfordstof gemixt met fluweelzacht linnen en prachtig fijn katoen. Net als vorige collectie kiest het label voor originaliteit en verfrissing. Gesofisticeerd maar zeker niet overdadig met details. Komende winter is het motto van Alice-Gazouille "C'est la reine d'un paradis pour filles folles adeptes du 'less is more'".

Alice-Gazouile kan je kopen bij o.a. Princess Blue in Antwerpen, Privejoke in Brussel, Sketch in Knokke & Suite in Gent. Check www.alice-gazouille.be voor nog meer informatie & verkooppunten.

page loaded