Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Arrow way

Door Karen op 13.09.2011

Laten we er niet omheen draaien: de meeste mannen houden niet van shoppen. Of van neergezet te worden op een wiebelige kruk voor onze paskamer terwijl wij zeven, in hun ogen allemaal dezelfde, jurkjes uitproberen. Toch blijven we hen keer op keer meesleuren over de Meir voor een zoveelste fashion queeste. Daarom mannen, als dank voor jullie engelengeduld, weten wij het goed gemaakt. Let's say een prachtig hemd van Arrow?


Het Amerikaanse Arrow staat al sinds 1851 garant voor cleane, onberispelijke en kwaliteitsvolle hemden. Daarom gingen wij afgelopen donderdag maar wat graag een kijkje nemen bij Oxford voor de Europese lancering van de hemdenlijn. Het was een cocktailparty at her very best: prachtig uitgedoste gasten, heerlijk verfrissende drankjes en hapjes à volonté. En we kunnen wel zeggen dat iedereen laaiend enthousiast was over de Arrow shirts. Ze waren er in alle kleuren en van klassiek tot casual tot eigentijds.

Jo De Poorter: in welk Arrow shirt zullen we hem binnenkort spotten?

Oxford richtte speciaal voor Arrow een ruimte in met allerlei verwijzingen naar het merk (die vloer met pijlpatronen!) en door simpelweg goed rond te kijken kan je heel wat bijleren over de geschiedenis van de shirts. Als je het ons vraagt is the arrow way the right way to go!

Oxford
Huidevettersstraat 55
2000 Antwerpen

page loaded