Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Preppy Holidays collectie van Tommy Hilfiger

Door Patricia op 13.09.2011

Tommy Hilfiger gaat verder de Preppy tour op. Binnenkort kan je niet alleen de Eau De Prep kopen maar ook een échte kerstcollectie onder de Preppy vleugels. De collectie krijgt de naam Preppy Holidays en zal vanaf november 2011 in de winkel liggen. Limited Edition want het gaat om een holiday capsulecollectie. Tommy Hilfiger wil met de Preppy thing zijn grote heritage benadrukken. De Preppy Holidays collectie verenigt alle essentials voor zowel vrouwen, mannen als kids én bovendien ook enkele perfecte kerstcadeautjes.

Terwijl Tiany dus tijdens New York Fashion Week de grote Tommy Hilfiger mee op de foto krijgt, check het Belmodo.tv-artikel NYFW: day 2 and the soar feet... vergapen wij ons alvast aan de superschattige kerstcollectie. Verwacht je aan tijdloze en vooral leuke kleding van Tommy met de nodige X-mas twist. Een leuke pull over, toffe pyjamas, blazers of een keiwarme plaid pyjama. Speelgoed, geurkaarsen, handschoenen en een paraplu. Ideaal om het haardvuur dus aan te steken en compleet Preppy te gaan.

De collectie is verkrijgbaar in een aantal exclusief geselecteerde shops wereldwijd vanaf november 2011!

Klik hier voor de Tommy Hilfiger website.

page loaded