Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Summer flashback

Door Bieke op 12.09.2011

Ik weet het, de zon heeft nog maar amper haar troeven uitgespeeld en het is al zo ver... de herfst staat voor de deur. Niet getreurd, het najaar wordt warmer dan ooit. Maar vooraleer je in je cosy wollen jumpsuit stapt, je streelzachte Kirilove trui over je schouders gooit, je rijglaarzen met bonten kraagje aantrekt en aan een nieuwe romance begint, laten we terugblikken op de ultieme highlight trends van de afgelopen zomer... En waar anders worden de trends meer bezongen dan in het mondaine St-Tropez?

Oooo ja...als je het ons vraagt is een zonnebriesje nog steeds meer dan welkom...en liefst enkele dagen op rij.

Kleur bekennen.

In maxi overdrive.

Streepje voor.


Wit, witter, witst.

Bloempjes plukken.

Boyfriends' pants.

Foto's WGSN

page loaded