Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kidrobot for Swatch

Door Tiany op 12.09.2011

Wie Kidrobot nog niet kent zal er hier op Belmodo.tv dankzij Swatch snel maar zeker kennis mee maken. Kidrobot is een kunstgedreven designcollectief dat specialiseert in speelgoed en lifesityle items die net zo goed door kids als volwassenen gesmaakt kunnen worden. Zij sloegen de handen in elkaar met Swatch voor de ontwikkeling van 8 nieuwe, speelse horloges. Af en toe een knipoog in je garderobe moet, en dan is deze laatste collaboration van Swatch behoorlijk ideaal!

Deze acht nieuwe Gents met origineel design worden vergezeld door een aangepaste Dunny, de iconische vinyl Kidrobot-poppetjes 


Van links naar rechts: de ontwerpen "Ski instructor" van Frank Kozik, "Shout Out" van Mad en "Midnight Magi" van Gary Baseman.


Van links naar rechts: "The so far" van Jeremyville, "The Eyes are Watching" van Tara McPherson en "Tic Tic Boom" van SSUR.


Van Links naar rechts: De designs "Love Song" van Tilt en "Bengali" van Joe Ledbetter.

Mijn favorieten zijn de bubbelgumroze "Shout Out" van Mad, en de pastelkleurige  "The Eyes are Watching" van Tara McPherson. Jij kan bij Belmodo.tv kans maken op één van de Kidrobot for Swatch Gents. Gewoon doorklikken dus naar de wedstrijd Win een Kidrobot van Swatch.

page loaded